Zaterdagmiddag 25 mei 2024 vond er weer een ontmoeting plaats onder de mensen uit Herwen en Aerdt. De werkgroep en vrijwilligers hadden weer goed hun best gedaan om het de bezoekers naar de zin te maken. Na het voorstellen van Lisette Hoedemaker als nieuw lid van de werkgroep begon Adri van Zundert met een woord en communiedienst en had daarbij ondersteuning van zijn vaste acoliet Leis Dukkerhof en zang van het liturgiekoor onder leiding van Lia Thijssen en Theo Barthen.

Na de dienst werd er onder het genot van een hapje en drankje een bingo gespeeld, waarbij er mooie prijzen werden gewonnen. Deze prijzen waren beschikbaar gesteld door plaatselijke ondernemers: Fruitkwekerij Bert van Schip, Winkel Herac in Herwen en Wijnkerk fam van de Beld. Ook hadden wij als Caritas mooie zomerbloeiers beschikbaar gesteld.

Na 3 rondjes bingo en een pauze werd deze middag verder opgeluisterd door Jacques Aalbers, die oude liedjes en evergreens heeft gedraaid. De mensen hadden allemaal de tekst op papier, zodat ze uit volle borst mee konden zingen.

Als afsluiting werd er een lekkere kop soep geserveerd met een broodje kroket of frikandel, zodat iedereen blij en voldaan naar huis ging.

Mede door de vrijwilligers van de Cluse  was het een gezellige en geslaagde middag en hebben de mensen weer genoten!

Over

Caritas de Liemers, verleent hulp op allerlei manieren.