Zaterdag 21 oktober was er, dankzij vrijwilligers van de Cluse, weer een gezellige ontmoetingsmiddag te Herwen. Bij binnenkomst werd er een kopje koffie geschonken met wat lekkers. Deze middag begon met een woord en communiedienst verzorgt door diaken Adri van Zundert met hulp van Leis Dukkerhof als akoliet en lector, en zang van het liturgiekoor. Na de dienst is Jopie de Vries in het zonnetje en bloemen gezet i.v.m. haar 25 jarig jubileum bij werkgroep Caritas. Hierbij waren ook haar echtgenoot, 2 zonen en haar vriendin aanwezig. Dit was een leuke en mooie verrassing.

Deze middag werd verder opgeluisterd door mooie en gezellige muziek van Tiroler Orkest Klein Babberich. Er werd meegezongen, ingehaakt en ook nog gedanst. Zoals altijd hebben we deze middag afgesloten met een lekker kopje soep en een broodje. Het was weer een zeer geslaagde
middag, waarin we elkaar weer hebben mogen ontmoeten!

De volgende ontmoetingsmiddag zal plaatsvinden in mei 2024 in het dorpshuis te Aerdt. Hiervoor krijgt u natuurlijk weer een uitnodiging in de brievenbus. Wij zouden het fijn vinden om u een keer in het parochiecentrum te mogen ontmoeten. Dat kan iedere dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en de koffie met iets lekkers is gratis. Iedere laatste dinsdag van de maand wordt er een lekkere lunch geserveerd, want samen eten is
gezelliger dan alleen!

Hopelijk tot dan !

Werkgroep Caritas Herwen en Aerdt

 

Over

Caritas de Liemers, verleent hulp op allerlei manieren.