Het afgelopen kwartaal hebben we de nodige rampen mogen meemaken. De corona-epidemie bereikte dankzij de disconachten een vierde golf. Het regende stormachtig veel en de rivieren in Limburg overstroomden met grote gevolgen. Ongekende watersnood in Duitsland en de Beneluxlanden. In Afghanistan namen de Taliban binnen een maand het gehele land over met chaos op de luchthaven van vluchtende mensen. Haïti beleefde een tweede grote aardbeving in tien jaar en moest een tropische storm doorstaan. Noden genoeg in de wereld. Diaconie en caritas dichtbij en veraf kunnen volop aan het werk. Rampen brengen mensen in nood.

In dit nummer staan verhalen van diaconie en caritas in de praktijk.

Lees de rest van het artikel in onderstaande link……..

Martinus van Tours

Over

Caritas de Liemers, verleent hulp op allerlei manieren.